Κυριακή 7 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμασία ΠΑΟ

Παίζει σήμερα στον Πύργο. Αύριο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο με Ρε, Μέντεζ στη σύνθεσή της

Σε δυο δόσεις διεξάγεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής, εξαιτίας της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται αύριοτον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ ψάχνοντας την ευκαιρία για ρελάνς μετά την ήττα του από την ΑΕΚ την προηγουμένη αγωνιστική. Μια ήττα που μπορεί βαθμολογικά να μην επέφερε και καμιά σημαντική αλλαγή για τους "ερυθρόλευκους" όμως τους... πλήγωσε το γόητρο και αυτό που θέλουν να δείξουν είναι ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά πρόβλημα αφού στη διάθεσή του έχει και τον Βασίλη Καραπιάλη που γύρισε από την έκτακτη άδεια που είχε πάρει για προσωπικούς λόγους ενώ από το Σάββατο θα ενταχθούν στην ομάδα και οι διεθνείς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας τον τελευταίο καιρό με τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο στον πάγκο του, βρίσκεται σε ανοδική πορεία κάνοντας τις ύστατες προσπάθειες να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στις τελευταίες προπονήσεις δεν πήραν μέρος ο Αυστριακός Μπέρτχολντ καθώς και οι Νιγηριανοί Οτζι και Αζίντα που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας. Η συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.

Στον Πύργο όπου αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο Πανηλειακό δοκιμάζει τις δυνάμεις του σήμερα ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός. Η μεταγραφή του έμπειρου Βραζιλιάνου Χούλιο Σέζαρ σε συνδυασμό και με το αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές που έφερε το τριφύλλι στη δεύτερη θέση, έδωσε άλλον αέρα στην Παιανία. Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να περάσουν νικηφόρα σήμερα και από τον Πύργο ώστε να κρατηθούν στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βασίλης Δανιήλ τα έχει με την τύχη του αφού εκεί που όλα πήγαιναν καλά με την αποθεραπεία του Γιώργου Αλεξόπουλου, ήρθε ο τραυματισμός του Μπασινά στην προπόνηση της Πέμπτης, να παγώσει ξανά την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επανεμφανιστεί και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Στους γηπεδούχους, το πρόβλημα του Μπάμπη Τεννέ εστιάζεται στη συμμετοχή του Κόλτζου που είναι αμφίβολος.

Φιέστα αναμένεται να αποτελέσει το αυριανό ματς στο "Νίκος Γκούμας" μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου αφού η νίκη επί του Ολυμπιακού και οι μεταγραφές κανούριων παικτών άνοιξαν την όρεξη στους οπαδούς του Δικεφάλου που θα δώσουν δυναμικό "παρών". Αλλωστε συν τοις άλλοις θέλουν να θαυμάσουν από κοντά τα νέα αστέρια της ομάδας και συγκεκριμένα τους Ρε και Μέντεζ που σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Ολεγκ Μπλαχίν θα κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους. Στον αγωνιστικό τομέα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Δικέφαλο προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή. Για το καλύτερο θα προσπαθήσει και ο Πανιώνιος που εκτός της δύσκολης αποστολής, ο Ρόνι Γουίλαν έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών με πιο πρόσφατο αυτόν του Γιάννη Καμίτση που τέθηκε νοκ άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής είναι: ΣΗΜΕΡΑ: ΠΑΟΚ - Ιωνικός, Εθνικός Αστέρας - Αρης, Ξάνθη - Πανελευσινιακός, Προοδευτική - Καβάλα, Πανηλειακός - Παναθηναϊκός, Εθνικός - ΟΦΗ, Ηρακλής - Βέροια (16.45 Σούπερσπορτ). Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00. ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΟΚ - Ιωνικός (15.00), Ολυμπιακός - Απόλλωνας(17.00 Σούπερσπορτ), ΑΕΚ - Πανιώνιος (18.00).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανεβαίνουν οι τόνοι (2006-12-09 00:00:00.0)
Φινάλε... αγωνίας (2004-12-18 00:00:00.0)
Σε ρυθμούς... Ευρώπης (2003-09-20 00:00:00.0)
Χορταστικό τριήμερο (2001-08-25 00:00:00.0)
Η μάχη της Κρήτης (1999-12-12 00:00:00.0)
Πέφτουν οι... μάσκες (1998-03-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ