Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Φινάλε... αγωνίας

Στην Κοζάνη θα δοκιμαστεί ο ΠΑΟ

Sportidea

Στην Κοζάνη θα δοκιμαστεί ο ΠΑΟ
Ανεβάζει την αγωνία στα ύψη η 10η και τελευταία αγωνιστική, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στην Α1, αφού περιλαμβάνει δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια.

Βέβαια σε άλλες εποχές μια τέτοια αγωνιστική εκείνο που θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον θα ήταν η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο και είναι το φαβορί απέναντι σ' έναν Ολυμπιακό που συνεχώς... παραπαίει, με τελευταίο παράδειγμα ακόμα μια βαριά ήττα στην Ευρωλίγκα. Η διαφορετική κατάσταση που επικρατεί στις δυο ομάδες φαίνεται και από τους στόχους τους, αφού η Ενωση με νίκη παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεκολλήσει» από τον πάτο.

Κατά τα άλλα στην Κοζάνη και τη δύσκολη έδρα του Μακεδονικού καλείται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός. Η αυλαία πάντως ανοίγει σήμερα, με την αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον ΠΑΟΚ να είναι ένα από τα ντέρμπι της πρώτης μέρας. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και θέλει νίκη για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, στο δικέφαλο του βορρά θέλουν το «διπλό» προκειμένου να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Το όπλο της έδρας της θέλει να εκμεταλλευτεί ακόμα μια φορά η Ολύμπια Λάρισας που φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Στο «Αλεξάνδρειο», ο Αρης θέλει να κλείσει με νίκη τις φετινές του υποχρεώσεις απέναντι στον Ιωνικό που θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Δορκιφίκη. Το πρόγραμμα - Σήμερα: (Αλεξάνδρειο 17.00) Αρης - Ιωνικός ΝΦ, (Ιβανώφειο 17.00) ΜΕΝΤ - Ηρακλής, (Κοζάνης 17.00, ΕΤ-1), Μακεδονικός - Παναθηναϊκός, (Αγιου Θωμά 17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 3) Μαρούσι - ΠΑΟΚ, (Νεάπολης 17.00) Ολύμπια - Πανιώνιος. Κυριακή: (Κυψέλης 18.30, ΕΤ-1), Πανελλήνιος - Απόλλων Πάτρας, (Γαλατσίου 21.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ΑΕΚ - Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ