Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Πρόωροι τελικοί»

Αναμετρήσεις ιδιαίτερα δυνατές, από αυτές που πολλοί τις θεωρούν ως «πρόωρους τελικούς», ανέδειξε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι, δύο ομάδες με τεράστια ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης και η «Βέκια Σινιόρα» Γιουβέντους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με σκοπό την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Σε ένα άλλο δυνατό παιχνίδι, το κατά πολλούς φαβορί της διοργάνωσης, που ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα, καλείται να αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Σπουδαία ματς όπου τα προγνωστικά σίγουρα είναι «απαγορευμένα» θα διεξαχθούν μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μίλαν, της Μπάγερν Μονάχου με την Αρσεναλ, της Πόρτο με την Ιντερ, της Βέρντερ Βρέμης με τη Λιόν, της Αϊντχόφεν με τη Μονακό και της Λίβερπουλ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 22/23 Φλεβάρη, οι επαναληπτικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 8/9 Μάρτη. Η Ιντερ που μοιράζεται την ίδια έδρα (Σαν Σίρο) με τη Μίλαν, θα δώσει τον επαναληπτικό κόντρα στην Πόρτο στις 15 Μάρτη.

Συνοπτικά τα ζευγάρια: Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, Πόρτο - Ιντερ, Μπαρτσελόνα - Τσέλσι, Βέρντερ Βρέμης - Λιόν, Λίβερπουλ - Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αϊντχόφεν - Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου - Αρσεναλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ