Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Τα βλέμματα στους «αιώνιους»

Κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι ο Χατζηαντωνίου

Sportidea

Κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι ο Χατζηαντωνίου
Το ντέρμπι των «αιωνίων», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 8η αγωνιστική της Α1. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα, ενώ παράλληλα κυνηγούν τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Ετσι είναι εύλογο ότι η απώλεια βαθμών για τον ηττημένο του δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, αφού σίγουρα θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Η νίκη, λοιπόν, είναι το ζητούμενο και για τους δυο αντιπάλους. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να διανύουν περίοδο φόρμας, μετά και την επιτυχημένη πορεία στον όμιλο του Τοπς Τιμς Καπ όπου τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι. Στους γηπεδούχους δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας. Την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά και τη σπουδαία νίκη στη Λέφσκι (και μάλιστα σε εντελώς εχθρικό περιβάλλον όσον αφορά τα πεπραγμένα στην εξέδρα) μπορούν να σημειώσουν και νέα επιτυχία στου Ρέντη, εκφράζει ο προπονητής Στέλιος Καζάζης. Ο Ελληνας τεχνικός είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση που είχε στη Σόφια ο Τσέχος Πλάτενικ και ποντάρει πολλά σε αυτόν για το επερχόμενο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Σημειώνεται, πάντως, ότι το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον νυν ερυθρόλευκο παίκτη Ακη Χατζηαντωνίου, που μετά από μακρόχρονη θητεία στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά θα τεθεί αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

Κατά τα άλλα, ο πρωτοπόρος Ηρακλής αναμένεται να έχει εύκολο έργο, αφού φιλοξενεί τον Μίλωνα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Πάτρας, όπου η ΕΑΠ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ: (Καραμπίνη 18.30) ΑΕ Νίκαια - Ορεστιάδα, (Κατσάνειο 19.00) Ηρακλής - Μίλων, (Ρεθύμνου 18.00) Ρέθυμνο - Πανελλήνιος, (Αλεξανδρούπολης 19.00) Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παγκράτι. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Πάτρα 20.00) ΕΑ Πατρών - ΠΑΟΚ. ΔΕΥΤΕΡΑ: (Ρέντη 18.00) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ