Τρίτη 16 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 - 0
Λυτρώθηκε με πέναλτι

Μέτριο ξεκίνημα του Χούλιο Σέζαρ

Μισή... ντουζίνα συνεχόμενες νίκες σημείωσε χθες ο Παναθηναϊκός όμως και αυτή τη φορά δεν άρεσε με την απόδοσή του στο ουδέτερο γήπεδο της Πάτρας (επικράτησε 1 - 0 της Προοδευτικής και πέρασε τρεις βαθμούς την ΑΕΚ, ενώ είναι έναν πίσω από τον Ολυμπιακό). Οι παίκτες του Βασίλη Δανιήλ είχαν την υπεροχή, όμως η σφιχτή άμυνα των "βυσσινί" τους κρατούσε μακριά από τα γκολπόστ του Καρασάββα. Η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου ήταν στο 37' όταν δυνατό βολέ του Καραγκούνη βρήκε το δοκάρι. Στην επανάληψη η πίεση συνεχίστηκε και η λύτρωση ήρθε για τους πράσινους στο 72' όταν ο Πολίτης ανέτρεψε τον Βαζέχα. Το πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους ηττημένους μετέτρεψε σε γκολ ο Λυμπερόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Μάλαμας Τεβεκέλης έδειξε κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Προοδευτικής.

Το συγκρότημα του Νίκου Αλέφαντου έχασε τη μεγάλη ευκαιρία επτά λεπτά αργότερα να ισοφαρίσει όταν το σουτ του Αλμανίδη εξουδετέρωσε ο Νικοπολίδης. Οσον αφορά το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Χούλιο Σέζαρ δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Δεν έδειξε να έχει κουράγιο να βγει στην επίθεση ενώ και στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν μέτριος. Βέβαια ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Σέζαρ, Λαγωνικάκης, Μπασινάς, Γκούμας, Βόκολος (64' Κόλα), Ασάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (46' Ντα Σίλβα), Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης (75' Κιάσσος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Καρασάββας, Πολίτης, Αλμανίδης, Προτάσοφ (62' Ζαϊμι) Ντάγκας, Πάντος, Αγγελόπουλος, Χουζούρης, Παντελίδης, Αλ Τζαχέρ, Αδράλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ