Σάββατο 27 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η μάχη της Κρήτης

Με το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακού ανοίγει σήμερα η αυλαία της Α' εθνικής

Μπορεί την ερχόμενη Τετάρτη ο Ολυμπιακός να δίνει το σημαντικότερο ματς της ιστορίας του, όμως πριν από τη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει αυτή της Κρήτης σήμερα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (16.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπάθησε να "μπολιάσει" στο μυαλό των παικτών του ότι η προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με το συγκρότημα του Γκέραρντ: "Αυτή τη στιγμή υπάρχει στη σκέψη μας μόνο το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ", είπε χαρακτηριστικά ο Ντούσκο για να συμπληρώσει: "Είναι ένα δύσκολο ματς και γίνεται ακόμη δυσκολότερο αφού είναι σε μια γερή έδρα όπως είναι αυτή του Ηρακλείου. Αν θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Μπάγεβιτς σε σχέση με την 11άδα της περασμένης αγωνιστικής θα κάνει μάλλον τρεις αλλαγές. Οι Ανατολάκης, Γιαννακόπουλος, Γκόγκιτς διεκδικούν θέση όπως φάνηκε από την προπόνηση.

Με σύμμαχο τον κόσμο

"Ελπίζω να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό με... 12 παίκτες", δήλωσε ο τεχνικός των Κρητικών Ε. Γκέραρντ. Ο Ολλανδός ζήτησε για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση του κόσμου: "Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει να τα πάρει όλα, όπως λένε οι άνθρωποί του, αλλά και εμείς θέλουμε μια θέση που να μας στέλνει στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας, όμως πρέπει να είναι κόσμιοι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ