Σάββατο 27 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
Νίκη για το γόητρο

Το συγκρότημα του Π. Γιαννάκη αγωνίζεται στο Βέλγιο σε έναν αγώνα άνευ σημασίας

Την ευκαιρία για αγωνιστική ανάκαμψη ψάχνει σήμερα στο Σαρλερουά η Εθνική ομάδα μπάσκετ που αντιμετωπίζει το Βέλγιο στον τελευταίο αγώνα για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γαλλία. Στόχος της ομάδας είναι η νίκη ώστε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου και να κλείσει με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Γιαννάκης που τον τελευταίο καιρό δέχτηκε ουκ ολίγα πυρά για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, πιστεύει ότι σήμερα οι διεθνείς μας απαλλαγμένοι από το άγχος της πρόκρισης θα δείξουν τον καλό τους εαυτό. Οι φήμες που θέλουν τον Ελληνα τεχνικό να κάθεται σήμερα για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας συνεχώς μεγαλώνουν, έστω και εάν υπάρχει η διάψευση από επίσημα χείλη, όπως του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου. "Η Ομοσπονδία στηρίζει την Παναγιώτη Γιαννάκη παρά το γεγονός ότι έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας" επισήμανε ο Γιώργος Βασιλακόπουλους.

Στον αγωνιστικό τομέα από την αποστολή έχουν αποκλειστεί οι Κακιούζης και Οικονόμου, ενώ πλούσιο είναι και το ιατρικό δελτίο αφού ο Μπαλογιάννης αισθάνεται πόνους στη μέση, ο Μπουντούρης ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο Δημήτρης Παπανικολάου ταλαιπωρείται από μηνίσκο. Πάντως η 12άδα της Εθνικής μας για τον σημερινό αγώνα είναι: Λιαδέλης, Μπουντούρης, Παπανικολάου, Σιγάλας, Κορωνιός, Αλβέρτης, Τσακαλίδης, Γιαννούλης, Ρετζιάς, Καράγκουτης, Μπαλογιάννης, Νικολαϊδης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.15 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΜΕΓΚΑ. Στο πρώτο αγώνα που είχε γίνει στη Δράμα η Εθνική μας είχε επικρατήσει του Βελγίου με 77 - 56.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ