Τρίτη 9 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκδηλώσεις για το βιβλίο

"Η να έχεις ή να μην έχεις. Η Κουβανική Πραγματικότητα" είναι το θέμα της διάλεξης που δίνει αύριο (7.30μμ) στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5, Πλάκα) ο Κουβανός συγγραφέας Αρμάντο Κρίστομπαλ Περέζ.Η διάλεξη δίνεται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ερντεστ Χέμινγουέι και συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία της Κούβας και το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Το μυθιστόρημα και η ποιητική συλλογή της Ανδρούλας Τουμάζου - Καλογεροπούλου "Φοίβη" και "Του Απρίλη και του Μάη",αντίστοιχα, παρουσιάζονται σήμερα (8.30μμ), στο Σπίτι της Κύπρου (Ηρακλείτου 10, Κολωνάκι). Θα μιλήσουν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Φώτης Δημητρακόπουλος, ο διευθυντής των εκδόσεων "Λαβύρινθος), Νίκος Ιορδανίδης και η εκπρόσωπος των εκδόσεων "Επικαιρότητα" Μαρία Ντότσικα.
  • Το βιβλίο του Γιάννη Λεμπέση "Σου 'γραψα ένα τραγούδι" (εκδόσεις "Δωδώνη") παρουσιάζεται σήμερα (9μμ) στο κέντρο "Μαγιοπούλα" (Οδεμησίου 9, Καισαριανή). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κουνάδης.
  • Ο ποιητής και δοκιμιογράφος Γιώργος Κουλούκης παρουσιάζει το έργο του μεθαύριο (6μμ) στα βιβλιοπωλεία "Φόρουμ Ιδεών" (Λεωφ. Μαραθώνα 83).
  • Σήμερα (7μμ), στο "Ταμπού" (Αντήνορος 42, Κάραβελ), η Λίτσα Πατέρα,παρουσιάζει το βιβλίο της "Στον ποταμό των ουράνιων εξελίξεων" (εκδόσεις Νέα Σύνορα - Λιβάνη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ