Τρίτη 9 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κερδισμένοι Ολυμπιακός, ΑΕΚ

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν εύκολα του Πανηλειακού, ενώ ο "δικέφαλος" ξεπέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ. Σκόνταψε ο ΠΑΟ στη Νεάπολη σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήταν οι κερδισμένοι της 22ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής. Ο πρώτος κέρδισε εύκολα χτες τον Πανηλειακό και διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από την ΑΕΚ και 6 από τον ΠΑΟ, που "σκόνταψε" στη Νεάπολη.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ματς της αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός χτες στο ΟΑΚΑ πιστοποίησε την εξαιρετική του φόρμα νικώντας τον Πανηλειακό με σχετική άνεση. Ετσι το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς παραμένει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ με δυο γκολ του κορυφαίου σκόρερ του πρωταθλήματος Ντέμη Νικολαϊδη έμεινε στη δεύτερη θέση. Πάντως οι άνθρωποι του ΟΦΗ "φωνάζουν" για το πρώτο γκολ του Ντέμη που προήλθε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς βγαλμένο από την.... Αγγλία αναδείχτηκε ισόπαλος 4 - 4 στη Νεάπολη, κόντρα στον φιλόδοξο φέτος Ιωνικό. Αν και η ομάδα του Ρότσα προηγήθηκε 3 - 1 βρέθηκε να χάνει 3 - 4 και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει. Ηταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

"Αυτοκτόνησε" ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Απέναντι στον ουραγό και μάλλον καταδικασμένο Εθνικό κόλλησε στο.. μηδέν και η μουρμούρα επέστρεψε στους φιλάθλους του "δικεφάλου".

Επέστρεψε στις νίκες ο Αρης κόντρα στην Καβάλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Λιολίδης ήταν αυτός που πήρε στις πλάτες του την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Η Ξάνθη θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και φιλοδώρησε με 4 γκολ την Προοδευτική. Στη Σκόντα το όνειρο της Ευρώπης είναι πάντα ορατό.

Σημαντική νίκη και για τον Εθνικό Αστέρα που ξεπέρασε το εμπόδιο του παραπαίοντα Ηρακλή. Το συγκρότημα της Καισαριανής μόνο με... θαύμα δε θα σωθεί.

Νίκες - οξυγόνο και για Απόλλωνα, Ελευσίνα. Αλλαγή φρουράς είχαμε στον πάγκο της Βέροιας αφού τη θέση του Χατζάρα πήρε ο Πέτρος Ραβούσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ