Τετάρτη 10 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Πάλι δυνατός"

Ο Ρότσα υποστηρίζει ότι οι "πράσινοι" θα βρουν γρήγορα το δρόμο τους...

Εφ' όλης της ύλης ήταν η χτεσινή πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου του Χουάν Ραμόν Ρότσα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο νέος τεχνικός αναφέρθηκε κατ' αρχήν στο νέο Παναθηναϊκό: "Νομίζω ότι είναι κοντινός ο χρόνος που ο ΠΑΟ θα είναι και πάλι δυνατός. Υπάρχουν τα περιθώρια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που προπορεύονται είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πάντως τις διαφορές μας θα τις λύσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Πιστεύω ότι στα ντέρμπι τόσο με Ολυμπιακό όσο και με ΑΕΚ θα κριθούν πολλά στην υπόθεση τίτλος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμήσουμε και τις άλλες ομάδες".

Ο Ρότσα έκανε έκκληση στον κόσμο του "τριφυλλιού": "Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και νομίζω ότι αυτό θα το κάνει σύντομα. Ο Παναθηναϊκός δε στέκεται σε πρόσωπα. Αν αγαπάει την ομάδα πρέπει να το δείξει σε αυτή τη δεδομένη στιγμή".

Ο κόουτς αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον πρόεδρο είπε: "Στην πρώτη θητεία μου έφυγα σαν φίλος. Δεν τσακώθηκα ποτέ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη"...

Οσον αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή Μπορέλι δήλωσε: "Δεν είναι κάτι απλό. Πάντως ο Χοσέ έκανε μεγάλο λάθος που έφυγε από τον Παναθηναϊκό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ