Τετάρτη 10 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Βαρύ το κλίμα για Γιαννάκη

Τα "βροντάει" ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Εθνική; Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες ο ομοσπονδιακός τεχνικός φέρεται πιο αποφασισμένος (από κάθε άλλη φορά) να αφήσει τον πάγκο της Εθνικής ανδρών εξαιτίας του βαριού κλίματος που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ετσι, ίσως και σήμερα υποβάλει την παραίτησή του, ενώπιον του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, αφού η συνάντηση που επρόκειτο να γίνει χτες θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα.

"Λάδι στη φωτιά" πάντως έριξαν και οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής γυναικών, Γιώργου Προεστού, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου κατηγόρησε τον Γιαννάκη "ότι μεθοδεύει την απομάκρυνσή του, καθώς και του Λάκη Τσάβα, προκειμένου να προωθήσει δικούς του ανθρώπους". Μετά από όλα αυτά και με δεδομένο ότι η συνάντηση τελικά με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο δεν πραγματοποιήθηκε, ο "Δράκος" μάλλον παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από μόνος του.

Οσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε η ΕΟΚ κάλεσε σε απολογία τον τεχνικό των γυναικών, ο οποίος αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της τριμελούς επιτροπής του ΔΣ, η οποία αποτελείται από τους Πέτρο Καπαγέρωφ, Ανδρέα Μιαούλη και Γιώργο Κολοκυθά. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φαίνονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις δηλώσεις Προεστού και το μέλλον του στον πάγκο του ομοσπονδιακού συγκροτήματος κρίνεται δυσοίωνο. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν την κίνηση της ομοσπονδίας σαν μια έμμεση υποστήριξη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ομως ο Ελληνας τεχνικός ίσως να έχει καταλήξει στην απόφασή του πολύ πιο πριν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ