Σάββατο 20 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αιφνιδίασε ο Ιορντανέσκου

Οι επιλογές του Ιορντανέσκου για τους αγώνες με Νορβηγία (27/3), Λετονία (31/3) επιφύλασσαν μία έκπληξη. Αντί του Ελευθερόπουλου κλήθηκε ο Μιχόπουλος. Το γιατί δεν το εξήγησε ο Ρουμάνος, αφού ο υψηλός πυρετός, λόγω ίωσης, τον κράτησε κλινήρη και απουσίαζε από τη συνέντευξη. Οι συνεργάτες του παρέπεμπαν σ' αυτόν που είναι αρμόδιος και έτσι το μόνο που έμεινε ήταν η πιθανολόγηση. Το γκολ του Κόντε δεν απέκλεισε μόνο τον Ολυμπιακό από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τον "μικρό" από την Εθνική. Κατά τ' άλλα επανέρχεται, όπως αναμενόταν, ο Κασάπης.

Το "παρών" στην έναρξη της μίνι προετοιμασίας για τα σημαντικά παιχνίδια θα δώσουν ακόμα οι Ατματσίδης, Μαυρογενίδης, Καλιτζάκης, Ανατολάκης, Νταμπίζας, Γκούμας, Ουζουνίδης, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Ζαγοράκης, Πουρσανίδης, Ζήκος, Μάρκος, Π. και Κ. Κωνσταντινίδης, Φραντζέσκος, Λυμπερόπουλος, Νικολαϊδης, Μαχλάς, Αναστασίου.

Οσο για τον Καραπιάλη, ο ίδιος διαρρέει πως περίμενε κάποια ειδοποίηση από την ΕΠΟ ή το τεχνικό τιμ και αυτοί πως περίμεναν απάντηση απ' τον "ερυθρόλευκο" μέσο. Η επιστροφή λοιπόν δεν υλοποιήθηκε.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα 'ρθει στην Αθήνα η Νορβηγία. Ο βασικός επιθετικός Τόρε Αντρε Φλο και το "μυαλό" Κέτιλ Ρέκνταλ δεν είναι στη διάθεση του Νιλς Γιόχαν Σεμπ που κάλεσε τους: Μπάαρντσεν, Μίρε (τερματοφύλακες), Μπεργκ, Μπεργκντοέλμο, Χάλε, Χέγκεμ, Χοφτούν, Χάαλαντ, Γιόνσεν (αμυντικοί), Μπόχινεν, Κάριου, Ιβερσεν, Μίκλαντ, Ρίσετ, Ρούντι, Σολμπάκεν, Σόλσκιαερ, Στραντ (μέσοι και επιθετικοί).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ