Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι και φωνές

Καταξιωμένη πιανίστα στο χώρο της κλασικής μουσικής, η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου είναι η φιλοξενούμενη σήμερα και αύριο (10.30 μμ), στη μουσική σκηνή "Αθηνά" (Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο). Θα παρουσιάσει δυο βραδιές μελοποιημένης ποίησης, με "προσκεκλημένους" τους ποιητές Μ. Σαχτούρη, Δ. Καλοκύρη, Ν. Βαλαωρίτη, Τ. Γραμμένο και Κατ. Αγγελάκη - Ρουκ. Συμμετέχει η Νένα Βενετσάνου,η οποία θα τραγουδήσει έναν κύκλο ερωτικών τραγουδιών, ενώ η Δάφνη Πανουργιά και ο Γιώργος Ασλάνης θα ξεναγήσουν στη "Νύχτα" και το "Σμάλτο".

  • Στον ίδιο χώρο, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, ο Νότης Μαυρουδής θα παρουσιάζει "Τα μυστικά της νύχτας", με ερμηνεύτρια την Αιμιλία Ράπτη.
  • Αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, από τις αρχές του '60 μέχρι σήμερα, διοργανώνει η Μορφωτική Κίνηση Δάφνης, σήμερα (7.30 μμ), στη Δάφνη (Βύρωνος και Αλεξάνδρας 65). Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι: Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Θανάσης Τεργιακής, Ξανθή Μαύρη, Χρήστος Μουστάκας.Συμμετέχουν: ο μουσικός Ηλίας Αμάξης και ο συνθέτης Ηλίας Καραγιάννης. Την εκδήλωση επιμελείται και παρουσιάζει η Τούλα Μωραϊτου.
  • Στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή) σήμερα εμφανίζεται το μουσικό συγκρότημα "Μαγικό Χαλί",ενώ αύριο ο Τάσος Ποταμιάνος και ο Κώστας Χαριτάτος υπόσχονται μια μελωδική βραδιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ