Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Για γέλια και για κλάματα

Κωμικοτραγικά γεγονότα που αν μη τι άλλο πλήττουν και το κύρος του πρωταθλήματος συνέβησαν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 του πόλο. Συγκεκριμένα, στον αγώνα της Πάτρας με τη Γλυφάδα, όπου ο νικητής έπαιρνε την 7η θέση, οι δυο ομάδες... πάλεψαν για την ήττα. Και αυτό γιατί ο 7ος της βαθμολογίας έπεφτε πάνω στον Ολυμπιακό που ήταν σίγουρος δεύτερος. Ποιο "οργανωμένοι", όμως, οι Γλυφαδιώτες, δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα παρατάσσοντας τη δεύτερη ομάδα τους και φυσικά ηττήθηκαν με 25 -1. Και οι Πατρινοί όμως κάθε άλλο παρά χάρηκαν τη νίκη τους αφού μετά τον αγώνα υπέβαλαν ένσταση.

Κατά τα άλλα, ο ΟΦΘ και ο Αρης Νικαίας αποχαιρέτησαν την κατηγορία, ενώ Ηλυσιακός και Χίος θα αρχίσουν να καταστρώνουν από τώρα τα σχέδια για τη νέα χρονιά, αφού δε μετέχουν στα πλέι οφ.

Τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν για τα πλέι οφ είναι: Βουλιαγμένη - Γλυφάδα, Πάτρα - Ολυμπιακός, Χανιά - Εθνικός, Χαλκίδα - Παναθηναϊκός. Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να αρχίσουν αύριο, αλλά παραμένει άγνωστο τι θα γίνει μετά την απόφαση της ΕΚΟΦ από χτες να κατεβάσει τα ρολά.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικήςείναι: Ηλυσιακός - Βουλιαγμένη 5 - 8, Χαλκίδα - Παναθηναϊκός 10 - 12, Ολυμπιακός - Χίος 7 - 3, Χανιά - ΟΦΘ 16 - 12, Αρης Νικαίας - Εθνικός 4 - 11.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βουλιαγμένη 39, Ολυμπιακός 36, Χανιά 31, Χαλκίδα 30, Παναθηναϊκός 29, Εθνικός 24, Πάτρα 22, Γλυφάδα 19, Ηλυσιακός 17, Χίος 8, ΟΦΘ 5, Αρης Ν.2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ