Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στη μάχη Ολυμπιακός, Αρης

Από πού περνάει ο δρόμος για το Μόναχο; Εάν ρωτήσετε τους παίκτες του Ολυμπιακού σίγουρα η απάντηση θα είναι: από το Φάληρο. Οι "ερυθρόλευκοι" ρίχνονται σήμερα στη μάχη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζοντας στο Φάληρο τη γαλλική Βιλερμπάν (21.15 ΣΤΑΡ) με σκοπό να κάνουν το πρώτο βήμα (από τα δυο που χρειάζονται) για την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ του Μονάχου. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θεωρεί το σημερινό παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και γι' αυτό πιστεύει ότι η ομάδα του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

"Για να κερδίσουμε θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, αφού οι Γάλλοι δε συγχωρούν λάθη. Αλλωστε η Βιλερμπάν είναι μια ομάδα που έχει εύκολο καλάθι και εκεί θα προσέξουμε εμείς πολύ παίζοντας καλή άμυνα", επισήμανε ο Ντούντα που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αντίπερα όχθη οι Γάλλοι στηρίζουν πολλά στην περιφέρειά τους και στο γρήγορο μπάσκετ, όπου οι Χέρνι και Ντιγκμπέ αποτελούν τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ομάδα του Ολυμπιακού.

  • Με στόχο να εξασφαλίσει από σήμερα τις προϋποθέσεις για την πρόκριση (αφού υπάρχει η ρεβάνς στο Αλεξάνδρειο) στον τελικό του Κυπέλλου Σαπόρτα, ο Αρης αγωνίζεται σήμερα στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης (21.40 ΕΤ - 3). Ο Σβι Σερφ αισιοδοξεί για το αποτέλεσμα, αφού, όπως τονίζει, η ομάδα του δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό. Πάντως, σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Γκραντ - Αγγελίδη που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ