Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Μονόδρομος η νίκη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική απόψε στο ΟΑΚΑ (ΕΤ 1, 19.30) απέναντι στη Νορβηγία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα "καίγεται" για τους τρεις βαθμούς, αφού μόνο έτσι θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση του στην προσπάθεια κατάκτησης της πρωτιάς που οδηγεί απευθείας στα τελικά του EURO 2000.

Με τη βοήθεια του κόσμου, που αναμένεται αρκετά μεγάλη, οι διεθνείς δηλώνουν έτοιμοι να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να υλοποιήσουν το ποθητό. Στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και με την εν γένει στάση τους δείχνουν πως έχουν κατανοήσει πλήρως τη σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα. Δεν παραγνωρίζουν τις δυσκολίες αλλά υποστηρίζουν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε με το σφύριγμα της λήξης να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων τόνισε: "Σεβόμαστε τη Νορβηγία αλλά δεν τη φοβούμαστε. Πρέπει ν' αποβάλουμε το άγχος. Με ηρεμία, υπομονή και έξυπνο παιχνίδι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο. Η αντίπαλός μας έχει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά της είναι το ομαδικό και γρήγορο παιχνίδι, καθώς επίσης και η δύναμή τους στο ψηλό παιχνίδι. Είναι αβαντάζ πως θ' αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα. Θέλουν τη νίκη αλλά θα 'να ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος".

Αγωνιστικά ο προβληματισμός του Ιορντανέσκου έγκειται στην ταυτόχρονη χρησιμοποίηση ή όχι από την αρχή των Μαχλά, Νικολαϊδη. Παρ' ότι δεν "άνοιξε τα χαρτιά του", όλα δείχνουν πως το κύριο επιθετικό βάρος θα επωμιστεί το δίδυμο Νικολαϊδη, Λυμπερόπουλου που πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις με την Κροατία. Τις υπόλοιπες θέσεις μάλλον θα καλύψουν οι Ατματσίδης, Ζαγοράκης, Γεωργάτος, Νταμπίζας, Ανατολάκης, Ουζουνίδης, Πουρσανίδης, Μάρκος, Γιαννακόπουλος.

Οι "Βίκινγκς" απέναντι στον Βορειοϊρλανδό διαιτητή, Λέσλι Ιρβάιν, μάλλον θα παραταχθούν με τους Μίρε, Χέγκεν, Μπεργκ, Γιόνσεν, Μπέργκτελο, Στραντ, Μίκλαντ, Ρούντι, Σόλσκιερ, Ιβερσεν, Σόλμπακεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ