Παρασκευή 2 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πασχαλινό παζάρι

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, στο πλαίσιο του κύκλου "Νέοι Δημιουργοί Παρουσιάζουν",διοργανώνει Πασχαλινό παζάρι χειροποίητων κατασκευών των: Gabriel Boilos, Μαίρης Γιαννοπούλου, Εύας Καλογήρου και του Μάκη Παπαδημητράτου.Το παζάρι πραγματοποιείται έως τις 8/4 στο "Κέντρο Πολιτισμού" του δήμου (Κύπρου και Ιθώμης). Θα λειτουργεί καθημερινά(και Σάββατο) 10 πμ - 9 μμ.

  • Στο Πολιτιστικό Στέκι της "Διάβασης" στην πλατεία Αμερικής (Σταυροπούλου 29), σήμερα (4 - 8 μμ), αύριο και την Κυριακή (11 πμ - 8 μμ), σας περιμένουν γλυκιές λιχουδιές και χειροποίητα πασχαλινά δώρα, φτιαγμένα με φροντίδα από τα μέλη των Δημιουργικών Ομάδων της Βραδινής Κοινότητας, των Προγραμμάτων Οικογένειας και την Ομάδα Εθελοντών του Ανοιχτού Προγράμματος "Διάβαση".
  • Πασχαλινή εορταγορά πραγματοποιεί η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.Στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" (Μιχαλακοπούλου 50, Ιλίσια), σήμερα (10 πμ - 7 μμ) και αύριο (10 πμ - 2 μμ) μπορείτε να βρείτε πασχαλινά δώρα, ρούχα, βιβλία και πολλά άλλα ασυνήθιστα είδη και αντικείμενα.
  • Η Επιτροπή Αρωγής για παιδιά με ειδικές ανάγκες του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών, οργανώνει αύριο (10.30 πμ) στο "Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχικού" (Δρόση και Δροσίνη), ανοιξιάτικο παζάρι. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για την οργάνωση των κατασκηνώσεων και των εργαστηρίων των παιδιών αυτών.
  • Η Εθελοντική Εργασία Αθήνας, σήμερα και αύριο (10 πμ - 8 μμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Εξαρχείων (Τσαμαδού 9), διοργανώνει πασχαλινή αγορά με παιχνίδια, ρούχα, δίσκους, βιβλία, κοσμήματα και λαμπάδες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ