Τετάρτη 14 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρώματα της άνοιξης

Εγκαινιάζεται σήμερα (7μμ) στην αίθουσα Κόντογλου του "Πνευματικού Κέντρου" του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), έκθεση ζωγραφικής του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη,με τίτλο "Μηνύματα ζωής".Ο καλλιτέχνης ανήκει στη "Διεθνή Ενωση Αναπήρων Καλλιτεχνών" και ζωγραφίζει με το στόμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 του Απρίλη.

  • Στην αίθουσα Τσίλλερ του "Πνευματικού Κέντρου" φιλοξενείται από τις 20 έως τις 30 του Απρίλη, έκθεση ζωγραφικής της Αικατερίνης Κεράτσα με τίτλο "Εμπνεύσεις".Παρουσιάζονται 50 περίπου έργα, δημιουργίες των τελευταίων χρόνων.
  • Στην αίθουσα "Μπουζιάνη" του Δήμου Αθηναίων (Ξενοφώντος 7, Σύνταγμα) εγκαινιάζεται στις 16 του Απρίλη (7μμ) έκθεση ζωγραφικής της Δέσποινας Σταθάκη με τίτλο "Φεγγάρια".Η πρώτη ενότητα, έργα δουλεμένα με λάδι, παρουσιάζει πόλεις ιδωμένες από μακριά, λουσμένες με το φως της Πανσελήνου. Στη δεύτερη ενότητα τα έργα είναι δουλεμένα με μεικτή τεχνική και παρουσιάζουν φυλλώματα δέντρων σε πολύ κοντινά πλάνα.
  • Εγκαινιάζεται στις 19 του Απρίλη (8μμ), στην γκαλερί "Μετόπη" (Ερεχθείου και Καλλισπέρη 27), έκθεση έργων ζωγραφικής της Αμαλίας Φερεντίνου.Η Αμ. Φερεντίνου, αντλώντας βιώματα και έχοντας ως πηγή έμπνευσης το μυροβόλο νησί της Χίου, εκθέτει την πρόσφατη εικαστική της δημιουργία. Τίτλος της "Τοπία της ψυχής".Πρόκειται για εσωτερικά βιωμένες εικόνες της φύσης, που μεταπλάστηκαν σε καλλιτεχνική δημιουργία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ