Κυριακή 25 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στη Νεάπολη τα σπουδαία

Φωτιές ανάβει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α Εθνικής η 27η αγωνιστική, αφού περιλαμβάνει δύσκολα ντέρμπι για τους πρωτοπόρους που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη Νεάπολη, όπου ο Ιωνικός, που φλερτάρει με την Ευρώπη, υποδέχεται τη δεύτερη ΑΕΚ, η οποία καίγεται για τους βαθμούς της νίκης. Τα παιχνίδια Ιωνικού - ΑΕΚ πάντα συνοδευόταν από μεγάλη ένταση και πάθος και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Οι γηπεδούχοι που διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη έχουν σήμερα την τελευταία τους ευκαιρία, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για αυτούς. Τη νίκη όμως ψάχνει και η ΑΕΚ προκειμένου να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αυτοί που έχουν θεωρητικά το πιο εύκολο έργο από τους υπόλοιπους πρωτοπόρους, καθώς υποδέχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Αρη και θέλουν να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στην πορεία τους για να κόψουν και φέτος πρώτοι το νήμα του πρωταθλήματος. Οι "κιτρινόμαυροι" θα παρουσιαστούν με νέο τεχνικό, αφού τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα επέφεραν την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου και τον ερχομό του Αλκέτα Παναγούλια.

Ο τρίτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), με τους πράσινους να θέλουν να περάσουν αλώβητοι προκειμένου να εκμεταλλευτούν ένα τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ στη Νεάπολη. Οι "κυανόλευκοι" μετά και τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο προσπαθούν να κλείσουν τη χρονιά με όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Προοδευτική - Βέροια, Σκόντα Ξάνθη - Καβάλα, Εθνικός Αστέρας - Πανελευσινιακός, ΠΑΟΚ - Απόλλων Αθηνών. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ