Τετάρτη 28 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ
από τον πόλεμο απαιτεί ο λαός

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη συμμετοχή Ελλήνων εφοπλιστών στο βρώμικο πόλεμο. Πώς και ποια πλοία μεταφέρουν πολεμικό υλικό και στρατιώτες, μέσω ελληνικών λιμανιών

  • Μπλεγμένοι μέχρι το "λαιμό" είναι Ελληνες εφοπλιστές, στα δολοφονικά σχέδια των ΑμερικανοΝΑΤΟικών και Ευρωπαίων φονιάδων του ΝΑΤΟ σε βάρος της Γιουγκοσλαβίας και των λαών της ευρύτερης περιοχής! Αυτό επιβεβαιώνουν πληροφορίες και στοιχεία που καταφτάνουν από πολλές μεριές και αποκαλύπτουν ότι πλοία Ελλήνων εφοπλιστών έχουν τεθεί στη διάθεση του ΝΑΤΟ και μεταφέρουν για λογαριασμό του, στρατιωτικό υλικό και στρατιώτες!
  • Να καταθέσουν στη Βουλή όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στη διακίνηση στρατιωτικού υλικού και μηχανημάτων από ελληνικά λιμάνια προς τα Σκόπια, που σχετίζονται με τη στρατιωτική επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και σχετικά με πληροφορίες για παραχώρηση ελληνικών διευκολύνσεων και συμμετοχής της χώρας στην επέμβαση, καλούν τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών, οι βουλευτές του ΚΚΕ.
  • Αλέκα Παπαρήγα: Είναι σημαντικό και εφικτό, όσες οργανωμένες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις ενδιαφέρονται να αντιπαλέψουν το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ και τον βρώμικο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, να συναντηθούμε σ' ένα πλατύ και πολύμορφο κοινωνικό, αντιπολεμικό, αντιΝΑΤΟικό κίνημα, ένα κίνημα το οποίο θα αναπτύσσεται όχι μόνο σε κορυφαίες στιγμές, όπως γίνεται σήμερα, αλλά θα ατσαλωθεί και θα προετοιμάσει τον ελληνικό λαό και για τις δύσκολες και σκληρές μέρες που έρχονται στην πορεία.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ