Παρασκευή 14 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Η ώρα της Εθνικής

Στην τελική της ευθεία ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεών της του καλοκαιριού μπαίνει από τη Δευτέρα 17 Μάη η Εθνική ομάδα των ανδρών, που αρχίζει την προετοιμασία της στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κούλης Ιωσηφίδης έχει καλέσει 20 πολίστες για την πρώτη συνάντηση, οι οποίοι είναι: Θωμάκος, Χατζηθεοδώρου, Χατζής, Πλατανίτης (Ολυμπιακού), Ρέπας, Αφρουδάκης, Μαυρωτάς, Μάζης, Λοράντος, Κουτσογιάννης (Βουλιαγμένης), Παπαδάκης (Χανίων), Καϊάφας (Χαλκίδας), Λούδης, Παπαναστασίου (Παναθηναϊκού), Καλακόνας, Στελάτος (Εθνικού), Δελληγιάννης, Σαλπαδήμας, Δάνδολος (Γλυφάδας), Καραμπέτσος (Πάτρας).

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική μας μετέχει στις 18, 19, 20 Ιούνη στον προκριματικό όμιλο που διοργανώνει η χώρα μας με αντιπάλους τη Μολδαβία, τη Γαλλία και τη Γερμανία με στόχο τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβρη στη Φλωρεντία. Αμέσως μετά υπάρχει και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σίδνεϊ, όπου θα πάρει μέρος μαζί με τις 7 κορυφαίες ομάδες του κόσμου όπως η Ισπανία, η Ουγγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Ρωσία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και Αυστραλία.

  • Με ψηλά το κεφάλι έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Λεν Τρόφι η Πάτρα, αφού στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης επικράτησε της ουγγρικής Ουίπεστ με 10-9 χωρίς όμως να μπορέσει να καλύψει τη διαφορά των 5 γκολ που είχε χάσει στη Βουδαπέστη (12-7) και έτσι το Κύπελλο πήγε στους Ούγγρους.
  • Η ήττα με 7-6 από την ιταλική Ποσίλιπο έκανε τη Βουλιαγμένη να πει "αντίο" στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου, αφού οι "μπέμπηδες" έμειναν έτσι στην τέταρτη θέση του ομίλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ