Σάββατο 15 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης ενόψει των ευρωεκλογών διοργανώνονται, σήμερα και τις επόμενες μέρες, οι παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ:

Σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5

Τρίκαλα,συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ώρα 8.30 μμ,με ομιλητή τον Ορέστη Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος. Θα χαιρετίσει ο Γ. Πατάκης,υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/5

- Πειραιάς,συγκέντρωση με ΕΒΕ στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Καραϊσκου 111) και ώρα 8 μμ, με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Ν. Φιλαδέλφεια,συγκέντρωση στην πλατεία Πατριάρχου 7.30 μμ, Θα παραβρίσκεται και θα απευθύνει χαιρετισμό η ηθοποιός Μπ. Βαλάση.

- Ν. Σμύρνη,συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία στις 8 μμ, με ομιλητή τον επικεφαλής του ευρω-ψηφοδελτίου Στρατή Κόρακα, μέλος της ΚΕ.

ΤΡΙΤΗ 18/5

- Ελευσίνα,συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων, 8 μμ.Θα μιλήσουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στρ. Κόρακας και η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Γερασιμίδου.

- Τρίκαλα,συζήτηση για ζητήματα Παιδείας στο Κέντρο Φρούριο,στις 7 μμ,με ομιλητή τον Κώστα Αλυσσανδράκη υποψήφιο ευρωβουλευτή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/5

- Ηλιούπολη,συγκέντρωση στην πλατεία Ηλιούπολης,8 μμ. Θα μιλήσουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στρατής Κόρακας και η υποψήφια ευρωβουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

- Αγιος Παντελεήμονας Αχαρνών, συγκέντρωση στις 8 μμ με ομιλητή τον Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τερψιθέα Γλυφάδας (πλατεία Αγ. Τρύφωνα), συγκέντρωση στις 8 μμ με τον Μ. Κωστόπουλο.

- Φυσικομαθηματική Σχολή (Πανεπιστημιούπολη), συγκέντρωση στις 13.00 με τον Κράτη Κυριαζή,υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 20/5

- Ξάνθη,συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, 9 μμ. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Φακιρίδης και ο Αντ. Ντρέκος.

- Βέροια,στην Εληά θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Θεωνάς,στις 8.30 μμ.

- Γιαννιτσά,συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μμ,με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Ναύπλιο,συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά στο Δημαρχείο, στις 8.30 μμ.Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός Γραμματέας της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Λιβαδειά,συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στις 9 μμ.Θα μιλήσει η υποψήφια ευρωβουλευτής Βέρα Νικολαίδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Δραπετσώνα συγκέντρωση στην πλατεία Βάρναλη στις 8 μμ.Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα,ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ