Τετάρτη 19 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρική άνοιξη

Το Δραματικό Θέατρο της Ρούλας Πατεράκη παρουσιάζει στο "Φούρνο",την "Καταιγίδα" του Στρίντμπεργκ.Ημιτελής φόρμα, ημιτελείς ιδέες, εξελισσόμενη υποκριτική, πειραματική δοκιμή σκηνογραφίας. Αυτό είναι το στίγμα της παράστασης, που παρουσιάζεται ως πρόβα σε καθημερινή εξέλιξη. Παίζουν: Ακης Δαβής, Εύα Κουκούτση, Κώστας Σερίφης, Τασία Σοφιανίδου, Κώστας Ξυκομηνός, Αρίων Πινώ, Ρία Γκότση.Μετάφραση - σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη,σκηνικά Βίκυ Μπέτσου - Κωνσταντίνου Κυπριωτάκη,κοστούμια Ασης Δημητρολοπούλου.

  • Το έργο "Σιλάνς, σιλάνς, σιλάνς" παρουσίασε το Θέατρο "Μλάντισκο" (Θέατρο των Νέων) της Λιουμπλιάνας, στο φεστιβάλ "Θεατρική Ανοιξη",που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η Πειραματική Σκηνή της "Τέχνης".Η μετάκληση του "Μλάντισκο" πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΚΘΒΕ. Η σκηνοθεσία είναι του Βίτο Τάουφερ.
  • Μέχρι την Κυριακή θα παίζονται στο Εθνικό Θέατρο: το "Βίρα τις άγκυρες" των Παπαθανασίου - Ρέππα,(θέατρο "Κοτοπούλη"), σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και η λορκική "Δόνια Ροζίτα" (Νέα Σκηνή), σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ