Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αύριο τα νέα για Ιβκοβιτς

Παράταση στην αγωνία όσον αφορά το θέμα της παραμονής ή όχι του Σέρβου τεχνικού του Ολυμπιακού Ντούσαν Ιβκοβιτς στον πάγκο της ομάδας δόθηκε χτες, αφού η συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη δεν έβγαλε κάτι οριστικό. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν την Πέμπτη οπότε εκεί μάλλον θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

Αν και τα σενάρια που μιλάνε για τη λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών συνεχώς πληθαίνουν, εντούτοις κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή. Πάντως, το κλίμα μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος δεν είναι και τόσο καλό για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και πολλοί υποστηρίζουν ότι ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Αλλο ένα ενδεχόμενο είναι να προτείνει ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" τη μείωση των αποδοχών του Σέρβου τεχνικού, κάτι που εκφράζει τη δυσαρέσκεια των διοικούντων προς τον "Ντούντα".

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό συνεχώς εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Ιωαννίδη να αποτελεί τον νέο τεχνικό της ομάδας, αν και όπως δήλωσε ο "ξανθός" δεν έχει μιλήσει με καμιά ομάδα επίσημα. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, οι όποιες αποφάσεις του θα ληφθούν μετά το Ευρωμπάσκετ. Πάντως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Μπουντούρη, Καλαϊτζή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ