Τετάρτη 2 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Νοκ άουτ ο Νικολα'ϊδης

Η επίσημη είσοδος του καλοκαιριού "σημαδεύτηκε" για την Εθνική και τον Β. Δανιήλ, από ξαφνική... μπόρα. Στη χθεσινή συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος διαπιστώθηκε πως ο Νικολαϊδης υπέστη στο ντέρμπι βαριά θλάση γαστροκνημίου και βγήκε εκτός "μάχης" για τα σημαντικά παιχνίδια με Γεωργία, Λετονία. Πάντως δε θ' αντικατασταθεί, αφού ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας αποφάσισε πως οι υπάρχοντες επιθετικοί (Φρούσσος, Αναστασίου, Μαχλάς) του είναι αρκετοί.

Τρεις μέρες λοιπόν πριν από τον καθοριστικό αγώνα στην Τιφλίδα ο Δανιήλ πρέπει να βρει τρόπους να καλυφθούν οι απουσίες των τραυματιών Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλου, Λυμπερόπουλου και του τιμωρημένου Νταμπίζα. Ενοχλήσεις νιώθει και ο Λάκης. Παραδέχεται πως όλα αυτά τον προβληματίζουν "αφού είναι καλοί παίχτες", αλλά "δεν πρέπει να στεκόμαστε στις απουσίες. Η Εθνική πρέπει να στηρίζεται στο σύνολο. Εχει δυνατότητες να βρει λύσεις".

Παρά τις αντιξοότητες ο Καβαλιώτης τεχνικός επισήμανε πως "για να δούμε μ' αισιοδοξία το μέλλον πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε σε στάδιο που δεν επιτρέπονται απώλειες. Θα 'ναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορούμε να νικήσουμε τη Γεωργία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να το πιστέψουμε και να παίξουμε για τη νίκη".

Πώς όμως βλέπει την προσεχή μας αντίπαλο: "Περισσότερη πειθαρχημένη και σοβαρή από παλιότερα. Εχει καλή κυκλοφορία, τεχνίτες παίχτες, αλλά παίζει παράλληλο ποδόσφαιρο. Ετσι δεν της είναι εύκολο να αιφνιδιάσει. Πάντως επειδή δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη ίσως παρουσιαστεί διαφορετική".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ