Τετάρτη 2 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ
"Ανεμος" η Θάνου

Ο... αέρας πήρε το ρεκόρ της "κόρης του ανέμου" Κατερίνας Θάνου στα "Βαρδινογιάννεια" που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία στο Ρέθυμνο. Στο κατάμεστο στάδιο του "Γάλλου" η Κατερίνα έσπασε τα χρονόμετρα στα 100 μέτρα, άφησε πίσω της την περίφημη Μάρλιν Οτι με το εκπληκτικό 10.77 έστω και με ευνοϊκό αέρα (2.3 ενώ το όριο είναι 2).

"Για μένα αυτή η κούρσα ήταν μια τεράστια πρόκληση. Ηθελα νίκη απέναντι στην Οτι. Δε με νοιάζει που χάθηκε το ρεκόρ. Υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες. Στόχος μου πλέον ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο της Σεβίλλης", τόνισε η Θάνου. Μια άλλη αθλήτρια που έκλεψε την παράσταση στο όμορφο Ρέθυμνο ήταν η Τασούλα Κελεσίδου που πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στη δισκοβολία με 67.70 που αποτελεί την τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

  • Πρωτιά και άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης πέτυχε ο Πανελλήνιος στους αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στους άνδρες καλύτερες επιδόσεις από τον Αλεξόπουλο στα 100μ. με 10.26 και το 84.13 του Γκατσιούδη στο ακόντιο, ενώ στις γυναίκες ξεχώρισε το 11.41 της Κόφφα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ