Τετάρτη 2 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
"Μέθυσαν" στο Μπορντό

"Εσπασαν καρδιές" στην τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου η Μπορντό πήρε το τρόπαιο κυριολεκτικά στο παραπέντε, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν με 3 - 2. Το νικητήριο γκολ για τους Γιρονδίνους πέτυχε ο νεαρός Φεϊντουνό ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού και έδωσε έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του να φθάσει τους 72 βαθμούς έναντι 71 της Μαρσέιγ που η νίκη της επί της Ναντ με 1 - 0 δεν άρκεσε αφού ήθελε στραβοπάτημα της Μπορντό.

  • Μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δε φαίνεται διατεθειμένη να μείνει και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι μετά και τη νίκη τους επί της Μαγιόρκα με 2 - 1 οι Μαδριλένοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ) όπου θα δώσουν μάχη με τη Βαλένθια με την οποία ισοβαθμούν με 65 βαθμούς.
  • Η Ουντινέζε και η Μπολόνια συμπλήρωσαν την παρέα των εκπροσώπων της Ιταλίας στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας περιόδου αφού θα μετάσχουν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Στους επαναληπτικούς αγώνες μπαράζ που έδωσαν η Μπολόνια αναδείχτηκε ισόπαλη 1 - 1 με τη Γιουβέντους στο Ντέλε Αλπι (0 - 0 ο πρώτος αγώνας) και η δεύτερη επικράτησε ξανά της Ιντερ με 2 - 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ