Σάββατο 12 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Ο Πεντρόσο στα "Τσικλητήρεια"

Συνεχώς μεγαλώνει ο κατάλογος με τα σπουδαία ονόματα των αθλητών που θα δώσουν το παρών στο διεθνές μίτινγκ "Τσικλητήρεια" που διοργανώνει ο Πανελλήνιος την Τετάρτη 16 Ιούνη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Χθες επισημοποιήθηκε και η συμμετοχή τού δυο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο μήκος Κουβανού Ιβάν Πεντρόσο που έχει ατομικό ρεκόρ 8.75.

Εξάλλου, κάτι από παγκόσμιο πρωτάθλημα θα θυμίζει και το τριπλούν γυναικών, αφού θα λάβουν μέρος μερικές από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ολγα Βασδέκη, η κάτοχος της δεύτερης καλύτερης φετινής επίδοσης στο κόσμο Βούλα Τσιαμήτα, η Βρετανίδα κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον κλειστό στίβο Ασια Χάνσεν, η Βουλγάρα δεύτερη παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιβα Πράντζεβα, καθώς και η συμπατριώτισσά της Τερέζα Μαρίνοβα αναμένεται με το συναγωνισμό τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των θεατών. Επίσης, στο επί κοντώ των ανδρών θα μετέχουν τέσσερις πρωταθλητές από τους εννέα που συνολικά έχουν περάσει τα 6 μέτρα και αυτοί είναι ο Ρώσος Μαξίμ Ταράσοφ, ο Γάλλος Ζαν Γκαλφιόν, ο Αμερικανός Τζεφ Χάρτβινκ και ο Γερμανός Τιμ Λόμπινγκερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ