Τετάρτη 30 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
"Πρασινίζει" ο Φούτσκα

Μετά το τέλος της αποστολής της Εθνικής μας στη Γαλλία ξαναζεσταίνονται τα μεταγραφικά σενάρια για της ομάδες της Α1 που προσπαθούν να ενισχυθούν για τη νέα χρονιά.

Μέχρι στιγμής τον πρώτο λόγο συνεχίζει να έχει ο Παναθηναϊκός που φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γκρεγκόρ Φούτσκα. Τα πράγματα ολοένα και ξεκαθαρίζουν με τη μεταγραφή του Ιταλοσλοβένου παίκτη που κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Αθήνα. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν ότι οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και περιμένουν την αυλαία του Ευρωμπάσκετ προκειμένου να ανακοινώσουν και επίσημα τη συμφωνία τους.

Οσον αφορά την ΑΕΚ, πληροφορίες φέρνουν τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν συμφωνήσει με τον Γάλλο διεθνή πλέι μέικερ Μουσταφά Σονκό, παρά το γεγονός ότι τόσο από πλευράς ελληνικής ομάδας όσο και από τη Γαλλία, Βιλερμπάν, διαψεύστηκε το γεγονός ότι υπάρχει συμφωνία, αλλά όχι όμως και του ενδιαφέροντος. Πάντως αυτό δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι στην ΑΕΚ έχουν παρατήσει το θέμα με του Νέναντ Μάρκοβιτς αφού ο Βόσνιος παραμένει στα πλάνα του Ιβκοβιτς και μπορεί να αποκτηθεί και αυτός.

Στασιμότητα επικρατεί στον Ολυμπιακό αφού τα πάντα στον Πειραιά είναι σε αναμονή όσον αφορά τα μεταγραφικά. Οι διοικούντες την ομάδα περιμένουν τις εξελίξεις στα θέματα του Τζος Γκραντ, του Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, αλλά και του Τζος Γκραντ. Στην αναμονή είναι και ο Γιάννης Σιούτης, αφού μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Σαλονίκη δεν προέκυψε κάτι νεότερο και οι εξελίξεις αναμένονται στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ