Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χάθηκε ο Αντριόλι

Στο κυνήγι, όχι του χαμένου θησαυρού, αλλά του χαμένου τους ποδοσφαιριστή, Βραζιλιάνου Πάολο Αντριόλι, έχουν επιδοθεί αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι του Αρη.Ο παίχτης, που εδώ και καιρό βρίσκεται στη χώρα του, δεν έχει δώσει κανένα στίγμα και δεν έχει ενημερώσει κανέναν στη Θεσσαλονίκη, για το πότε πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με τον Γιάτσεκ Γκμοχ στο τιμόνι της ομάδας, έγινε χθες η πρώτη συνάντηση του Πανιωνίου για τη νέα χρονιά. Ο νέος προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, που θα έχει σαν βοηθό τον πρώην "κυανέρυθρο" Χρήστο Εμβολιάδη, ήδη έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της ομάδας, έχοντας θέσει ως αρχικό στόχο τις καλές μεταγραφές, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρβου Μίλικο Πάντιτς, ενώ έχουν εντατικοποιηθεί επίσης οι προσπάθειες να ντυθούν στα "κυανέρυθρα" οι Μίλοε Κλάεβιτς και Γιώργος Κιούρκος.

ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι που "έβγαλε" η κλήρωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 12 Σεπτέμβρη, "αναγκάζει" τους υπευθύνους των δύο ομάδων να ματαιώσουν το προγραμματισμένο φιλικό τους στο ίδιο γήπεδο, που είχε οριστεί για τις 5 Αυγούστου.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο έμπειρος Φώτης Στρακόσια θα υπερασπιστεί την εστία του Ιωνικού τη νέα χρονιά, αφού ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου συμφώνησε να αγωνίζεται για τρία χρόνια στην ομάδα της Νεάπολης. Οσον αφορά τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, αυτός θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, αφού συμφώνησε με τη σκοτσέζικη Χιμπέριανς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ