Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στον Αγιαξ ο Μαχλάς

Είναι πλέον οριστικό! Ο Νίκος Μαχλάς θα φορά από τη νέα περίοδο τη φανέλα του Αγιαξ, καθώς χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή - ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου. Ο "Αίαντας" χρειάστηκε να δαπανήσει 2,7 δισ. δραχμές για να αποκτήσει τον Ελληνα διεθνή από τη Βίτεσε και μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Νίκος Μαχλάς δεν έκρυβε την ικανοποίησή του που τόνισε ότι είναι η πιο σπουδαία στιγμή της καριέρας του αφού πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο όνειρο. "Αν και όπως κάθε παίκτης στην αρχή έχω το άγχος για να βρω τη θέση μου στην ομάδα, εντούτοις είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αφού και το ολλανδικό πρωτάθλημα δε μου είναι άγνωστο και ξέρω τι θα αντιμετωπίσω" δήλωσε ο Ελληνας παίκτης.

Ανάλογος ενθουσιασμός, όμως, επικρατεί και στον Αγιαξ. "Πιστεύουμε ότι αποκτήσαμε έναν παίκτη που ξέρει καλά να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε, βέβαια, όμως ο Μαχλάς τα τελευταία χρόνια απέδειξε ότι ξέρει να το κάνει πολύ καλά", είπε ο Ντάνι Μπλιντ, πρώην αρχηγός του Αγιαξ και νυν μέλος της διοίκησης.

  • Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάστηκε και επίσημα, χτες, από τη νέα του ομάδα. Ο 24χρονος Βόσνιος Ελβιρ Μπάλιτς, ο οποίος για διάστημα έξι χρόνων φορούσε τη φανέλα της τουρκικής Φενέρμπαξε, για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, έναντι του υπέρογκου συνολικού ποσού των 4,5 δισ. δραχμών!
  • Οριστικά στην Ιντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Αντζελο Περούτσι, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή 4.5 δισ. δραχμών περίπου, αναφέρει σε δημοσίευμά της η αθλητική εφημερίδα "Γκαζέτα ντέλο Σπορτ".

Ο Περούτσι που θα υπογράψει ίσως και τις αμέσως επόμενες ώρες τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, θα έχει ετήσιο μισθό 2.3 εκατομμύρια δολάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ