Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στη Γαλλία τα τελικά συμπεράσματα

Αναχώρησε χτες για το Βισί η "Ενωση", με σκοπό να μπουν οι βάσεις για το μοντάρισμα της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν

Με χαμόγελα, πίστη και αισιοδοξία ότι στη Γαλλία θα μπουν οι βάσεις για τη νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αναχώρησε χτες για τη Γαλλία η ΑΕΚ, όπου στο προπονητικό κέντρο του Βισί θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Οπως τόνισε ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, κάθε στάδιο της προετοιμασίας έχει τη δική του σημασία και στη Γαλλία θα μπει σε λειτουργία το μοντάρισμα της ομάδας. Αλλωστε οι πρόωρες υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, που αναγκάζουν την ελληνική ομάδα να δώσει αγώνες μέσα στον Αύγουστο απαιτεί να ολοκληρωθεί η προετοιμασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

"Το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας στη Γαλλία είναι εξίσου σημαντικό, όπως και το πρώτο που πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα. Τα συμπεράσματα που θα βγουν από δω και πέρα είναι πολύ σημαντικά για αυτό άλλωστε επιλέξαμε να αντιμετωπίσουμε σε φιλικά παιχνίδια και ισχυρές ομάδες", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός που επισήμανε ότι τα πάντα κυλάνε όπως τα έχει σχεδιάσει και δεν έχει αλλάξει τίποτα στα σχέδιά του.

Χαρακτηριστικό της σκληρής δουλιάς που περιμένει τους "κιτρινόμαυρους" παίκτες είναι ότι από σήμερα κιόλας ξεκινάνε τα φιλικά παιχνίδια, έστω και εάν η πρώτη αντίπαλος, η Βαλενσιέν, δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ακόμα μια μεταγραφή. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου συνεχίζει να υφίσταται και ίσως στο τέλος της εβδομάδας τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Πάντως η κρούση που έκαναν οι διοικούντες την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βρύζα, δε φαίνεται προς στιγμή να κερδίζει έδαφος.

Εξάλλου απόλυτα ευχαριστημένος, από τις πρώτες του ημέρες στην ομάδα, δήλωσε το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Ντράγκαν Τσίριτς, που παρά τη σκληρή προπόνηση έδειξε να είναι ευδιάθετος, στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση της αποστολής. "Είμαι ευτυχισμένος που τα πράγματα έληξαν ομαλά και ήρθα στην ΑΕΚ. Μπορεί να αισθάνομαι κάπως κουρασμένος, αλλά έτσι πρέπει να συμβεί ώστε τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα να είναι έτοιμη στις έναρξη των υποχρεώσεών της. Πρέπει να κουραστούμε τώρα, ώστε να λυθούν τα πόδια μας μετά", επισήμανε ο διεθνής παίκτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ