Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικές περιπλανήσεις

Ο Οργανισμός Εταιρικών Θιάσων (ΟΕΘ) του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), με το σαιξπηρικό "Οθέλλο", θα βρίσκεται σήμερα, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου και αύριο στα Γιαννιτσά. Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Οδυσσέα Νικάκη - Ιάνη Κελαδεινού,σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου,σκηνικά - μουσικήΓιάννη Μαρκόπουλου.Παίζουν: Κώστας Καζάκος, Μπέττυ Βαλάση, Τάκης Χρυσικάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημήτρης Καμπερίδης, Κωνσταντίνος Καζάκος,κ.ά.

  • Τον αριστοφανικό "Πλούτο" παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης,σήμερα στον Αγ. Κωνσταντίνο, αύριο στην Ελάτεια, την Κυριακή στο Ζέλι και τη Δευτέρα στον Υμηττό. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Μπάκα.Ερμηνεύουν: Ηλίας Λογοθέτης, Πάνος Σκουρολιάκος, Μαρία Ζαχαρή, Ηλίας Χριστόπουλος, Μάριος Παπαγεωργίου, Αρης Τσούνης, Κωστής Κούκιος, Θόδωρος Γκόγκος,κ.ά.
  • Την ευριπίδεια "Ανδρομάχη" παρουσιάζουν, σήμερα στο "Θέατρο Δάσους" Θεσσαλονίκης, το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και το "Θέατρο της Ανοιξης",σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη.Ερμηνεύουν: Πέμη Ζούνη, Αγγελος Αντωνόπουλος, Χρυσάνθη Δούζη, Τάνια Τσανακλίδου κ.ά.
  • Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει, σήμερα στη Μουσιωτίτσα και αύριο στη Λάλιζα των Ιωαννίνων, το "Χάνι",με τον Γιώργο Τζέρπο.
  • Το Παιδικό Στέκι του Εθνικού θα παρουσιάσει την "Αγάπη και τα τρία πορτοκάλια",αύριο, στο Θέατρο Φορτέτζα του Ρεθύμνου και τη Δευτέρα, στο Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ