Σάββατο 24 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ερμουπόλεια '99",το "Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης" της Σύρου, παρουσιάζει (25/7 έως 22/8) έκθεση γλυπτικής του Κυριάκου Καμπαδάκη με τίτλο "ROTA".Πρόκειται για έργα σε ορείχαλκο και σίδερο που έγιναν τα τελευταία 10 χρόνια. Τρεις από τις ενότητες θα φιλοξενηθούν στον εκθεσιακό χώρο του "Πνευματικού Κέντρου", ενώ η ενότητα "ROTA" θα "απλώσει τα φτερά της" στην πλατεία του Δημαρχείου μέχρι το τέλος Αυγούστου, αποτελώντας το κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού στο κυκλαδίτικο νησί. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Κώστας Ιωαννίδης.

  • Στη Σύρο επίσης, στην αίθουσα τέχνης "Ροϊδη" εγκαινιάζεται σήμερα (9μ.μ.) έκθεση έργων φωτογραφίας του Δημήτρη - Γεδεών (Νόνη) Προκοπίου.Τίτλος της, "Κύκλωπες".Για τον καλλιτέχνη ο φωτογραφικός φακός λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από τα άπειρα ερεθίσματα που δεχόμαστε καθημερινά. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Αυγούστου.
  • Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας,το υπουργείο Γεωργίας και ο Δήμος Χανίων, συνδιοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Αγροτική ζωή, φύση και τεχνολογία".Η έκθεση εγκαινιάζεται αύριο (8μ.μ.) στα Νεώρια (λιμάνι Χανίων) και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:Α. Αναστασιάδου, Τ. Γιαννόπουλος, Β. Γεράνη, Ν. Δογούλης, Ελ. Θεοφύλακτου, Κ. Κουνάδης, Γ. Μπλιάτσου, Γ. Ξένος, Μ. Ρούσση, Α. Τσανάκα κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ