Σάββατο 24 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Πάλι άτυχη η Χριστίνα

Η ιστορία επαναλήφθηκε για μια ακόμη φορά για την πρωταθλήτριά μας στη συγχρονισμένη κολύμβηση Χριστίνα Θαλασσινίδου, που αν και έφθασε στη "βρύση" τελικά δεν κατάφερε να... πιει νερό. Ετσι, όπως και στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σεβίλλης, και φέτος στην Κωνσταντινούπολη η Ελληνίδα αθλήτρια δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός μεταλλίου, αφού έμεινε στην 4η θέση στον τελικό του Σόλο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που συγκέντρωσε 95.320 βαθμούς, έχασε για λίγο το χάλκινο μετάλλιο από την Ιταλίδα Τζιοβάνα Μπουρλάντο που κατατάχτηκε 3η με 95.880 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το μεγάλο φαβορί, η Ρωσίδα Ολγα Μπρουσνίκινα με 99.000β και το χάλκινο η Γαλλίδα, Βιργινία Ντιντιέ με 97.680β. Στο ντουέτο και στο τεχνικό μέρος το ελληνικό δίδυμο Θαλασσινίδου - Θεοδωρίδου, πήρε την 5η θέση με 92.720 βαθμούς. Πρώτες ήταν οι Ρωσίδες, Μπρουσνίκινα - Κισέλεβα με 97.960β. Στις καταδύσεις, ο Γιάννης Γαβριηλίδης στα προκριματικά του βατήρα 10μ κατατάχτηκε 18ος με 232.53 βαθμούς.

Εξάλλου με αισιοδοξία και πίστη για μια καλή πορεία έφθασε χτες στην Κωνσταντινούπολη και η εθνική ομάδα κολύμβησης. Στόχος των Ελλήνων κολυμβητών-τριών είναι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να ανεβάσουν τη χώρα μας όσο το δυνατόν ψηλότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ