Σάββατο 24 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Χαμόγελα σκόρπισε η κλήρωση

Η Ενωση θα διεκδικήσει την είσοδό της σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας μια εκ των ΑΙΚ Στοκχόλμης ή Ντνιέπρ Μογκόλιεφ. Σοβαρότητα και προσοχή συστήνει ο Τουμπάκοβιτς

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετώπισαν στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Γ γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ που πραγματοποίησε η ΟΥΕΦΑ στη Γενεύη και έφερε την Ενωση αντιμέτωπη με μια εκ των ΑΙΚ Στοκχόλμης και Ντνιέπρ Μογκόλιεφ από τη Λευκορωσία. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν μεταξύ τους στον Β γύρο που θα γίνει στις 28 Ιούλη και στις 4 Αυγούστου και ο νικητής θα τεθεί αντιμέτωπος της ελληνικής ομάδας. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 11 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 25 του ίδιου μήνα. Με βάση τα προγνωστικά αντίπαλος της ΑΕΚ στον Γ γύρο θα είναι οι Σουηδοί της ΑΙΚ, αφού εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λευκορώσων. Ετσι αντιμετωπίζουν τα πράγματα και στον "Δικέφαλο", αφού από τη στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης όλοι σκέφτονται σαν αντίπαλο τους Σουηδούς παρά τους Λευκορώσους.

Σε δηλώσεις του σχολιάζοντας την κλήρωση ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι να δείξουν οι παίκτες τη δέουσα σοβαρότητα και στα δυο παιχνίδια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. "Οι Σουηδοί αν τελικά περάσουν είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και εάν πούμε ότι όλα είναι εύκολα για μας τότε χαθήκαμε. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε από το αποτέλεσμα της κλήρωσης και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή" είπε ο Σέρβος κόουτς.

Το πλεονέκτημα που έχουν οι Σουηδοί σε σχέση με τους "κιτρινόμαυρους" είναι το γεγονός ότι θα έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, αφού ήδη το πρωτάθλημα της χώρας τους βρίσκεται στην 14η αγωνιστική. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Στοκχόλμης είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας ενώ πέρσι αναδείχτηκε νταμπλούχος Σουηδίας.

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας, ενώ την Κυριακή υπάρχει και το φιλικό με τη Μαρκό. Ο Τουμπάκοβιτς έχει ζητήσει ακόμα ένα φιλικό για την Τετάρτη που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν το διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Φιλαδέλφεια το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ