Σάββατο 24 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τα σενάρια καλά κρατούν...

Ολα στάσιμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά η μεταγραφολογία καλά κρατεί... Η στάση της ΠΑΕ που ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τα σενάρια που βγαίνουν κάθε μέρα, ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία νέων που σε πολλές περιπτώσεις φαίνονται εξωπραγματικά. Ενα από αυτά ήταν και οι φήμες που είχαν βγει για τον Ουκρανό Ρεμπρόφ, καθώς από επίσημα χείλη ανακοινώθηκε πως η τιμή απόκτησής του είναι απαγορευτική για τον αθηναϊκό σύλλογο.

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν διάφορα άλλα ονόματα που συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο. Η Ιταλία επικεντρώνει ακόμα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των "πρασίνων", καθώς οι τρεις παίκτες (Εσνάιτερ - Αμορούσο - Φονσέκα) που θέλει ο Γ. Κυράστας είναι Κοινοτικοί. Με βάση και την πληροφορία που θέλει την ελληνική ομάδα να ανακοινώνει μέχρι την Τρίτη τα ονόματα δυο Κοινοτικών παικτών, τότε η λύση της Ιταλίας κερδίζει προβάδισμα στα προγνωστικά. Ουδέν νεότερο υπάρχει και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τη Λατινική Αμερική, αν και το ενδεχόμενο για την απόκτηση κάποιου παίκτη παραμένει ανοιχτό..

Το τελευταίο από τα σενάρια που ακούστηκαν αφορά για25χρονο παίκτη της γερμανικής Μπάγερν Λεβερκούζεν που παίζει στη θέση του λίμπερο και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους "πράσινους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ