Σάββατο 31 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αμφισσας διοργανώνει εκδήλωση - προσκύνημα, αύριο, Κυριακή 1 Αυγούστου στις 11.30 το πρωί, στις Καρούτες Φωκίδας.Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν των μαχητών του ΕΛΑΣ, που έπεσαν μαχόμενοι τους Γερμανούς κατακτητές, στις 5/8/44, στη μεγάλη μάχη στις Καρούτες. Τα κεντρικά γραφεία ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν αύριο, στις 6.30 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 8234.296 και 8831.368.
  • Σε γιορτασμό της 55ης επετείου από τη νικηφόρα μάχη του ΕΛΑΣ ενάντια στους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές στον Πλαταμώνα, καλεί η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΕΑΕΑ Παράρτημα Καβάλας,την Κυριακή 1 Αυγούστου.Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 π.μ. από το Δημοτικό κήπο Καβάλας, στις 9 το πρωί θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Παπαφλέσσα,στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα,ενώ στις 11 το πρωί θα γίνει η κεντρική ομιλία στο μνημείο πεσόντων στη μάχη του Πλαταμώνα.
  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Κάτω Κλειτορίας Καλαβρύτων, διοργανώνει εκδήλωση αύριο Κυριακή 1 Αυγούστου,στις 11 π.μ.,στην κεντρική πλατεία Κάτω Κλειτορίας,στη μνήμη των πεσόντων μαχητών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ της περιόδου 1940 -'49. Η ΠΕΑΤΑΘ δρομολογεί πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο), αύριο, στις 7 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 5817384.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, διοργανώνει και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Πτολεμαϊδας,αύριο, Κυριακή 1 Αυγούστου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ