Σάββατο 31 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αγωνίας συνέχεια...

Συνέχεια στο "θρίλερ" Τζοργκαέφ, καθώς τα... παθήματα δε φαίνεται να γίνονται μαθήματα. Ετσι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα περιμένουν εναγωνίως την απάντηση του Γάλλου σέντερ φορ μέχρι την επόμενη Τρίτη και όλοι ελπίζουν ότι το "σίριαλ" θα έχει ευχάριστο τέλος.

Καθώς η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 16 Αυγούστου, οι "πράσινοι" θεωρούν ότι έχει μείνει χρόνος, ώστε να περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό δε σημαίνει ότι δε νιώθουν τη... θηλιά του χρόνου, αλλά μπροστά στην πιθανότητα να έρθει ο Τζοργκαέφ στην Παιανία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Από την άλλη φήμες θέλουν τον μάνατζερ του Γάλλου να προσπαθεί να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να καταθέσει νέα πρόταση προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη.

Οι διοικούντες της "πράσινης" ΠΑΕ ύστερα από αυτές τις εξελίξεις δε θέλουν να κοιτάξουν και για άλλον παίκτη τουλάχιστον προς το παρόν. Η υπόθεση Ρούσφελντ δεν αγγίζει τον Παναθηναϊκό, καθώς περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσουν οι όποιες διαφορές έχουν η Ρόζενμποργκ με την Μπενφίκα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την πορτογαλική ομάδα να προσφεύγει στη ΦΙΦΑ εναντίον του νορβηγικού συλλόγου.

Στον αγωνιστικό τομέα, ύστερα από το Γκόθαμ Καπ και το φιλικό με την Πάβια (την οποία κέρδισε με 5-2), σειρά έχει το Τρεντίνο Καπ που γίνεται στην Ιταλία με τη συμμετοχή της Τζένοα και της Ρετζίνα. Στους αγώνες αυτούς υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και ο Ολιβάρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ