Παρασκευή 6 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικός Περίπλους

Αποσπάσματα από τον καινούριο του δίσκο "Το αμάρτημα της μητρός μου", καθώς και παλαιότερες συνθέσεις σε στίχους Διονύσιου Σολωμού, Θοδωρή Γκόνη και Σαπφούς παρουσιάσει ο Νίκος Ξυδάκης,σήμερα (9.30μμ) στη Σκιάθο,στο πλαίσιο των συναντήσεων Ειρήνης και Πολιτισμού "Ονειρο στο κύμα".

  • Ο Παντελής Θαλασσινός και η Δέσποινα Ολυμπίου φιλοξενούνται σήμερα στο Διεθνές Κέντρο Νεολαίας στην Κατερίνη.
  • Στο Εθνικό Στάδιο της Πάργας (9μμ) δίνει αύριο συναυλία η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης".Τραγουδούν οι: Μάριος Φραγκούλης, Αφροδίτη Μάνου, Αλέξια, Σωτηρία Λεονάρδου και Γιώργος Θεοδωράκης. Την Κυριακή η Ορχήστρα εμφανίζεται στο Καρπενήσι.
  • Με τραγούδια από "Μέρες Αδέσποτες" δίνουν συναυλίες οι "Συνήθεις Υποπτοι" και αύριο φιλοξενούνται στη Σκοτίνα Πιερίας.
  • Στο κάμπινγκ Σκοτίνας του Πλαταμώνα ενώνουν αύριο τις φωνές τους ο Γιάννης Κότσιρας,ο Δημήτρης Μπάσης και η Ροβένα Αλευρά.Ο Γιάννης Κότσιρας, μαζί με τον Αντώνη Μιτζέλο θα παρουσιάσει τραγούδια από το δίσκο "Φύλακας Αγγελος", ενώ ο Δημήτρης Μπάσης θα παρουσιάσει κομμάτια από το δίσκο του "Σε ανοιχτούς ουρανούς", σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
  • Αύριο στη Μήλο και τη Δευτέρα στην Πάρο δίνει συναυλία ο Νίκος Παπάζογλου και το συγκρότημά του "Λοξή Φάλαγγα".
  • Στο αμφιθέατρο της Ποτιδάνειας Δωρίδος του Νομού Φωκίδος, τη Δευτέρα θα δώσει συναυλία ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ενώ παράλληλα θα γίνεται έκθεση φωτογραφίας με αντικείμενα από τη λαϊκή μας παράδοση.
  • Τραγούδια δικά τους και των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοϊζου κ. ά. παρουσιάζουν σήμερα,στο Φεστιβάλ Σύμης η Καίτη Κουλλιά και ο Δημήτρης Υφαντής.Την Κυριακή το Κουκλοθέατρο "Κόρες Μερικλέ" θα παρουσιάσει το έργο της Εύης Χατζημητάκου "Η πριγκίπισσα που τα ήθελε όλα δικά της". Τη Δευτέρα ο Γιώργος Λυκουράς και το Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση "Πατρίδες των ποιητών - Πατρίδες της μουσικής".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ