Παρασκευή 6 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Ελπιδοφόρα αρχή

Ιδανικό ξεκίνημα, έκαναν χτες στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Εφήβων - Νεανίδων, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, οι τρεις εκπρόσωποί μας. Η Σοφία Λιάκου τερμάτισε πρώτη στα προκριματικά του "σκιφ" με χρόνο 7.29, αφήνοντας αρκετά πίσω της, σπουδαίες αθλήτριες από τις Ελβετία, ΗΠΑ, Πορτογαλία και Ιαπωνία. Στο ίδιο αγώνισμα στους εφήβους, οι Μούγιος και Χατζηιωαννίδης πήραν τη δεύτερη θέση με 6.13 πίσω από τους Πορτογάλους. Πολύ καλή επίσης κούρσα στον προκριματικό της "δικώπου άνευ", είχε και το πλήρωμα των Σκιαθίτη - Κελεσόπουλου. Κατέλαβαν τη 2η θέση με 6.24, λίγο πίσω από το γερμανικό πλήρωμα που τερμάτισε σε 6.19.

* Με επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα συνεχίστηκε χθες το ανοιχτό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα "ΟΠΤΙΜΙΣΤ" που ολοκληρώνεται σήμερα στο Μάτι Αττικής. Ο Μιχάλης Πατενιώτης κατατάχτηκε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στην καλύτερη πρώτη δεκάδα της διοργάνωσης βρίσκεται και η 14χρονη, Κατρακάζα, που είναι στη 10η της γενικής κατάταξης.

* Με τη συμμετοχή 325 σωματείων ξεκίνησε το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε - Καγιάκ που διοργανώνει η ομοσπονδία στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων.

* Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος "ΓΟΥΕΪΚΜΠΟΡΝΤ", το οποίο διοργανώνει ο Αθλητικός Ομιλος Σχοινιά - Μαραθώνα, και θα διεξαχθεί στην παραλία του Σχοινιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ