Πέμπτη 12 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Συμβόλαιο ενός χρόνου με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο πρώην Ρώσος διεθνής ποδοσφαιριστής Ομάρ Τετράτζε, που είχε μείνει ελεύθερος στη Ρόμα. Ο ποδοσφαιριστής, που έκανε πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να επανέλθει απόλυτα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου πριν από δύο χρόνια, είχε δοκιμαστεί τον περασμένο μήνα από την Ουντινέζε, χωρίς όμως να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο.

***

ΤΖΟΥΝΤΟ.Βελτιώνεται καθημερινά η υγεία του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική γυναικών τζούντο, Τάσου Γεωργιάδη, που την περασμένη Τετάρτη υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο Ελληνας προπονητής έχει διαφύγει τον κίνδυνο γι' αυτό βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε θάλαμο της Καρδιολογικής Κλινικής στο Σισμανόγλειο.

***

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Απολύθηκε χτες από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Τιφλίδας ο Ολλανδός Γιόχαν Μπόσκαμπ, μία βδομάδα μετά τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας Γεωργίας από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντιναμό είχε προκριθεί απευθείας στο Β προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όμως έχασε με 2 - 0 στον επαναληπτικό αγώνα από τη Ζίμπρου Κισινό στη Μολδαβία και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3 - 2.

***

ΜΠΑΣΚΕΤ.Οι Λος Αντζελες Κλίπερς δείχνουν να υπολογίζουν στη βοήθεια του Στόγιαν Βράνκοβιτς, γι' αυτό και προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Ο 35χρονος Κροάτης σέντερ, πολύ γνωστός στη χώρα μας από τη θητεία του σε Αρη και Παναθηναϊκό, μπορεί να αγωνίστηκε σε δύο μόλις παιχνίδια την περασμένη περίοδο, αλλά οι Κλίπερς πιστεύουν πως μπορεί να βοηθήσει και γι' αυτό αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.***

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Νίκη για το βιβλίο Γκίνες. Μια ερασιτεχνική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής Ακασάι στην Παραγουάη, νίκησε την αντίπαλό της με το τελικό σκορ... 73 - 0!! Οσο και αν φαίνεται απίστευτο την είδηση αυτή μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας και μάλιστα φιλοξενεί και τα ονόματα των σκόρερ, οι οποίοι... βαρέθηκαν να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων τους. Σε άλλο παιχνίδι για το ίδιο πρωτάθλημα, μια άλλη ομάδα νίκησε, πιο... δύσκολα, με 37 - 0 την αντίπαλό της!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ