Πέμπτη 19 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικός Σεπτέμβρης

Ενα πλούσιο "Μουσικό Σεπτέμβριο" προτείνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Καλλιθέας, με εκδηλώσεις που απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα και ηλικίες. Το πρόγραμμα θ' ανοίξει στις 30 Αυγούστου με μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου,από τους Αντώνη Παπαϊωάννου, Αρετή Μπέλλου και Μάγδα Βαφειάδου (οδός Θράκης, Τζιτζιφιές). Στον ίδιο χώρο, στις 7/9, στο πλαίσιο αφιερώματος στους Μάρκο Βαμβακάρη - Βασίλη Τσιτσάνη θα δώσουν συναυλία οι Στέλιος Βαμβακάρης, Τ. Πασχάλης, Εβελίνα.

Στην πλατεία Δαβάκη, στις 31/8, θα δώσουν συναυλία οι "Μάτζικ ντε Σπελ" και οι "Αχαιοί",ενώ στις 5/9 ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Στο πάρκο του ποταμού Ιλισού, στις 9/9, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους Γιάννη Γλέζο, Τάκη Κωνσταντακόπουλο και Αθηνά Νταλιακούρα,ενώ στον ίδιο χώρο, στις 10/9, θα δώσει συναυλία το συγκρότημα "Ιασις".Στην πλατεία Δαβάκη, στις 12/9, θα δώσουν συναυλία οι "Ενδελέχεια" και οι "Μοτίβο 4",ενώ στις 17/9 το συγκρότημα "Συνήθεις Υποπτοι".Ο "Μουσικός Σεπτέμβριος" θα ολοκληρωθεί με δύο συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Καλλιθέας,στις 21 και 24/9. Οι εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, θα αρχίζουν όλες τις ημέρες στις 9μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ