Τρίτη 31 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Αγωνία για Μαχλά

"Πληγωμένη" θ' αναχωρήσει η Εθνική ανδρών για το Οσλο, όπου θ' αντιμετωπίσει τη Νορβηγία για τα προκριματικά του EURO 2000. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης επιστρέφει σήμερα στη Γερμανία αφού μια θλάση στο μηρό τον έθεσε εκτός μάχης. Οσο για τον Νίκο Μαχλά, που επίσης είναι τραυματίας, ο Δανιήλ θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή να πάει, αν συνέλθει, από το Αμστερνταμ (υποβάλλεται σε θεραπεία) στη νορβηγική πρωτεύουσα.

Κατά τ' άλλα, από τη χτεσινή πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση δικαιολογημένα (αγωνιστική υποχρέωση με τα σωματεία τους) απουσίασαν οι Νταμπίζας, Ζαγοράκης που αναμένονται σήμερα. Προπονητής και παίκτες δε θέλησαν να μιλήσουν για τη δύσκολη αποστολή της ομάδας. Εξαίρεση ο Γεωργάτος, που επισήμανε: "Είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Για μένα το κυριότερο είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο ώστε στην επόμενη διοργάνωση να παρουσιαστούμε έτοιμοι για διάκριση".

  • Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Γ. Κόλλιας στις ελπίδες. Ο Γραμμόζης έρχεται τραυματίας από το Αμβούργο και είναι αμφίβολος, ενώ για την ίδια αιτία αντικαταστάθηκαν οι Πατσατζόγλου, Καρτάλης με τους Γόγολο, Σίμο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ