Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταγγέλλουν την τρομοκρατία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Τη διεύθυνση της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και της τεχνικής εταιρίας J&P ATE ΕΛΛΑΣ καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης για τρομοκρατία και αστυνομοκρατία στο χώρο του εργοταξίου, όπου οικοδομούνται οι εγκαταστάσεις για τη μονάδα του πολυπροπυλενίου.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου επισκέφθηκε χτες το χώρο του εργοταξίου για να ενημερώσει τους οικοδόμους για το πανεργατικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη, στις πύλες της ΔΕΘ. Στην είσοδο του εργοταξίου οι φύλακες ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία ότι ο εργοταξιάρχης δεν μπορεί να δώσει άδεια εισόδου και ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της διοίκησης των Ελληνικών Πετρελαίων και συγκεκριμένα κάποιου κ. Μάντε, ο οποίος, μέσω της τηλεφωνήτριας, δήλωσε "αναρμόδιος"! Τελικά δεν επιτράπηκε η είσοδος της αντιπροσωπείας του Συνδικάτου στο εργοτάξιο.

Η διοίκηση του Συνδικάτου καταγγέλλοντας την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας δηλώνει ότι δε θα περάσει η αστυνομοκρατία και η τρομοκρατία στα οικοδομικά και τεχνικά έργα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ