Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ανατριχιαστική καταγγελία

Ανατριχιαστική, αν και ελλιπής σε στοιχεία (προς το παρόν, γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη επίμονη έρευνα των συνδικαλιστών), είναι η καταγγελία που γίνεται από την Ομοσπονδία Οικοδόμων. Συγκεκριμένα, εργολάβος (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Ομοσπονδίας) κατάγγειλε στον πρόεδρο της οργάνωσης ότι πιέστηκε, αν και ο ίδιος δεν ήθελε, να τελειώσει οπωσδήποτε χτες τα καλουπώματα για να ρίξει σήμερα την πλάκα σε σχολείο που κατασκευάζει ο ΟΣΚ!!!

Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε, αν τελικά οι πιέσεις απέδωσαν και προχώρησαν τελικά με τέτοιο εγκληματικό τρόπο - με ένα φονικό σεισμό σε εξέλιξη - οι εργασίες σε ένα σχολείο, που αύριο μπορεί να αποδειχθεί ο τάφος μικρών παιδιών! Οπως δεν είναι πλήρως εξακριβωμένο, αν το σχολείο χτίζεται με ευθύνη του ΟΣΚ κατ' ευθείαν ή από κατασκευαστή που έχει αναλάβει το έργο. Δυστυχώς - και κακώς - ο εργολάβος δε θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Οι αρμόδιοι, πάντως, πρέπει να κινηθούν άμεσα, όπως ήδη κινούνται τα στελέχη της Ομοσπονδίας, για να εντοπίσουν έγκαιρα και να προλάβουν μια τέτοια πιθανή ασύλληπτη εγκληματική ενέργεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ