Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η πρόκληση των "κινητών"...

Η πρόκληση των εταιριών κινητής τηλεφωνίας ξεφεύγει από κάθε όριο ανοχής. Δε φτάνει που άφησαν τον κόσμο χωρίς επικοινωνία, ειδικά σε ώρες που αυτή ήταν άκρως αναγκαία. Δε φτάνει που ακόμα και χτες οι... "υπηρεσίες" των κινητών άλλοτε προσφέρονταν και άλλοτε όχι. Δε φτάνει που οι ιδιωτικές εταιρίες βρέθηκαν "εκτός", ενώ η ΚΟΣΜΟΤΕ λίγο μετά τους σεισμούς αποκατάστησε τη λειτουργία του δικτύου της. Δε φτάνουν λοιπόν όλα αυτά, βγήκε χτες στα Μέσα Ενημέρωσης κάποιος ανεκδιήγητος και προκλητικός ως εκπρόσωπος της ΠΑΝΑΦΟΝ, και αφού υποτίθεται πως παραδέχτηκε πως οι πελάτες τους που δεν εξυπηρετήθηκαν έχουν δίκιο, εξήγησε ότι "οι ευθύνες ανήκουν στη δημόσια διοίκηση".

Γιατί; Επειδή κατά τη γνώμη του εν λόγω κυρίου "οι δυσλειτουργίες της δημόσιας διοίκησης και η ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ διαφόρων αρμοδίων", έχουν σαν αποτέλεσμα να μην έχουν δοθεί προς την εταιρία οι συχνότητες που απαιτούν από τα αρμόδια υπουργεία.

Τέτοιου είδους κόλπα όμως, δεν περνάνε πάντα. Ετσι ο κύριος εκπρόσωπος κατάπιε τη γλώσσα του όταν η δημοσιογράφος του ΦΛΑΣ του είπε το αυτονόητο ότι "το λογικό θα ήταν να είχατε εξασφαλίσει τις συχνότητες πριν εισπράξετε τα δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια από συνδρομητές, οι οποίοι εκ των υστέρων ανακαλύπτουν ότι το δίκτυό σας δεν τους καλύπτει"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ