Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτισμός αλληλέγγυος στον άνθρωπο

To ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα,συμμετέχοντας στο πένθος και στη συμφορά που βρήκε το λαό μας από τη φοβερή οργή του Eγκέλαδου, και με τη βαθιά πεποίθηση ότι ο Πολιτισμός, ως δημιούργημα του νου και των χεριών των ανθρώπων, πρέπει να είναι αλληλέγγυος στον άνθρωπο τέτοιες τραγικές ώρες, αποφάσισε μέχρι και αύριο (Κυριακή 12/9), να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις του.

Από τις άλλες εκδηλώσεις του 12ου Φεστιβάλ Βύρωνα "στη σκιά των Βράχων '99",θα πραγματοποιηθούν μόνο τέσσερις, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στους σεισμοπαθείς.Οι εκδηλώσεις αυτές είναι: Συναυλία Δ. Τσακνή - Λ. Μαχαιρίτσα (13/9), "Πέρσες" του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο (15/9), συναυλία Ε. Τσαλιγοπούλου - Μ. Κανά (16/9), "Ορνιθες" του Αριστοφάνη από το Εθνικό Θέατρο.Ολες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις ματαιώνονται.

Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις εκδηλώσεις που ματαιώθηκαν ή να τα εξαργυρώσουν ή, εάν θέλουν, να τα ανταλλάξουν με εισιτήρια των τεσσάρων παραπάνω εκδηλώσεων στα εξής ταμεία: Θέατρο "Ρεξ" στην οδό Πανεπιστημίου (9πμ - 7μμ), Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (9πμ - 8μμ), "Θέατρο Βράχων" (6.30μμ - 9.30μμ) και σε όλα τα δισκοπωλεία "Μετρόπολις" (ώρες καταστημάτων).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ