Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αλληλεγγύη στους πληγέντες

Τη ματαίωση των ετήσιων καθιερωμένων εκδηλώσεων "Ιωνικές Γιορτές",που είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα 16/9 έως 1/10, αποφάσισε ο Δήμος Νέας Σμύρνης "συναισθανόμενος τις δραματικές στιγμές που διέρχεται το λεκανοπέδιο της Αττικής μετά τον καταστρεπτικό σεισμό". Το ποσό που αναλογούσε στο κόστος των εκδηλώσεων (συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα) θα δοθεί ως οικονομική ενίσχυση για τους σεισμοπαθείς.

  • Στους τρεις Δήμους (Ανω Λιόσια, Μεταμόρφωση, Μενίδι), που επλήγησαν περισσότερο από το σεισμό θα δοθούν τα έσοδα των τριών τελευταίων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ "Αιξωνής". Τα έσοδα, δηλαδή, από τις δύο θεατρικές παραστάσεις με τα έργα "Θεσμοφοριάζουσες" και "Κοριολανός" και από τη συναυλία των Μαρίας Φαραντούρη, Σαβίνας Γιαννάτου και Ελλης Πασπαλά. Η προγραμματισμένη για αύριο συναυλία του Νίκου Παπάζογλου ματαιώθηκε λόγω της έκτακτης κατάστασης που προέκυψε από το σεισμό.
  • Στους πληγέντες από το σεισμό αποφάσισε να προσφέρει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου τα έσοδα της προγραμματισμένης συναυλίας με τους Αντώνη και Γιάννη Βαρδή και Παντελή Αμπατζή.Η συναυλία θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου (9μμ), στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου (πλατεία Αγ. Θεράποντα). Τιμή εισιτηρίου: 2.000. Προπώληση από το δημαρχείο και το Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ