Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Ο Μανώλης Φάμελλος και το συγκρότημα "Τα Φώτα που σβήνουν" θα δώσουν συναυλία, σήμερα (9μμ), στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους Ηλιούπολης (Γαρδίκη και Σμόλικα), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Τέχνη και Πολιτισμός '99".

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο με το μουσικοποιητικό δρώμενο "Ο Ερωτόκριτος" του Β. Κορνάρου, υπό τη διεύθυνση του Γ. Τσαγκάρη και σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης. Την Πέμπτη, στην πλατεία Τυπογραφικών, θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη το Θέατρο Σκιών του Θαν. Σπυρόπουλου.

Ακολουθούν, στο Δημοτικό Θέατρο: Την Παρασκευή "Το Φιόρο του Λεβάντε" του Γρηγορίου Ξενόπουλου, από το Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων "Η Φανερωμένη", το Σάββατο "Τραγούδια, χοροί και δρώμενα από τη ζωή στην Αρκαδία" από το Σύλλογο Αρκάδων Ηλιούπολης "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και την Κυριακή η παράσταση του Χρ. Φουστέρη με το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ηλιούπολης "Τραγουδώντας στον Πόλεμο".

  • Με μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις, παραστάσεις Καραγκιόζη, αφιερώματα κι εκθέσεις συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Δημητρίου.

Αύριο (8μμ), στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου θα παρουσιάσει "Το Κάστρο της Ωριάς" του Γ. Θεοτοκά, ενώ την Πέμπτη στην πλατεία Παναγούλη ο Ευγένιος Σπαθάρης θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη. Την Παρασκευή, στο Θέατρο Πεισιστράτους θα πραγματοποιηθεί συναυλία της ορχήστρας "Ευήκοος" και το Σάββατο εκδήλωση του Συλλόγου "Αναγέννηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ